Σοκολατοθεραπεία

Σοκολατοθεραπεία

Η σοκολατοθεραπεία απευθύνεται στου λάτρεις της σοκολάτας.

Είναι μια συνολική συνεδρία βασισμένη στη σοκολάτα με μια σειρά από θεραπευτικά αποτελέσματα. Αποτελεί μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης, θρέψης, χαλάρωσης και ευεξίας.

Η σοκολάτα, και συγκεκριμένα το κακάο, έχει κάποια ευεργετικά συστατικά, όπως μεταλλικά άλατα, βιταμίνη Β και αντιοξειδωτικά συστατικά. Χάρη σε αυτά, αποκτά ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και μπορεί ακόμα και να αλλάξει τη διάθεση μας.

Η φυσική σοκολάτα έχει αντιοξειδωτική δράση, διασπά τα λιπίδια που μαζί με άλλες βλαβερές τοξίνες αποβάλλονται από τον οργανισμό μας. Η επιδερμίδα ενισχύεται με Vitamin B και αμινοξέα και προστατεύεται από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Το κακάο διεγείρει την παραγωγή και έκκριση ενδορφινών ουσιών στον εγκέφαλο και βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες. Η αίσθηση της σοκολάτας πάνω στο δέρμα και το πλούσιο φυσικό άρωμά της, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευφορίας.

Σε συνδυασμό με Scrub και μασάζ, αποτελεί μια χαλαρωτική θεραπεία με τέλεια αποτελέσματα και μια εμπειρία μοναδική με εκρήξεις αρωμάτων σοκολάτας!

 

Scroll to top