μασαζ προσωπου

Το μασάζ προσώπου τονώνει την κυκλοφορία και οξυγονώνει το αίμα, θρέφοντας τα κύτταρα και ενισχύοντας τη διαδικασία αναγέννησής τους.

Σημαντικές πληροφορίες

ΟσΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ μασαζ προσωπου

Το μασάζ προσώπου τονώνει την κυκλοφορία και οξυγονώνει το αίμα, θρέφοντας τα κύτταρα και ενισχύοντας τη διαδικασία αναγέννησής τους. Μειώνει επίσης την ένταση στους μύες του προσώπου αλλά αυξάνει τη σύσφιξή τους, και ηρεμεί το πνεύμα. Δημιουργεί στιγμιαίο lifting, απομακρύνει τις τοξίνες και βοηθάει τα θρεπτικά συστατικά να φτάσουν στους ιστούς, χαρίζοντας χρώμα υγείας στην επιδερμίδα.

Το μασάζ προσώπου μπορεί ακόμα και να μεταβάλει ελαφρά τη δομή τους λίπους κάτω από την επιδερμίδα, μέσα στα κύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επηρεάσει ελαφρά και την όψη παλιών ρυτίδων που έχουν προκύψει από αλλαγή σε αυτή τη δομή. Σε αυτές τις ρυτίδες έχουν απορροφηθεί οι ελαστικές ίνες, οι μικροί μύες, και το λίπος σε βαθμό που έχει δημιουργηθεί «ουλή».

Με τακτικό μασάζ αυτή η ουλή μπορεί σταδιακά να γίνει μια απαλή γραμμή. Όσο πιο νωρίς αρχίσεις το μασάζ προσώπου τόσο λιγότερες ρυτίδες αυτού του τύπου θα αποκτήσεις.

Λίγα λεπτά μασάζ την ημέρα προσφέρουν λάμψη, σύσφιξη, και υπέροχο χρώμα χωρίς περιττές ρυτίδες.

Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα με τη χρήση φυσικών ελαίων που παραμένουν στην επιδερμίδα και μετά το μασάζ και συνεχίζουν να προσφέρουν τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εναλλακτικές θεραπείες ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την Ιατρική και ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ. Κάποιες εναλλακτικές τεχνικές μπορούν να γίνουν παράλληλα με την αγωγή του γιατρού, ενώ κάποιες άλλες καλό θα ήταν να γίνονται μετά την ολοκλήρωση της θεραπευτικής αγωγής του γιατρού σας, έτσι ώστε η εικόνα της θεραπείας να είναι ολοκληρωμένη.