Η ενασχόλησή μου με τον κόσμο των ενεργειακών θεραπειών και της σωματικής και ψυχικής ευεξίας, ξεκινάει χρόνια πριν, από την ανάγκη μου να θεραπεύσω το σώμα, ηρεμώντας την ψυχή μου.

Εκεί με κατηύθυνε το ίδιο το σώμα μου με όλη τη σοφία που διαθέτει και που αν το ακούσουμε προσεκτικά, πάντα μας κατευθύνει εκεί που πρέπει ο καθένας μας να πάει.

Ανοίχτηκε μπροστά μου ένας μεγάλος, καινούργιος, υπέροχος κόσμος, που σου δίνει δυνατότητες να βελτιώσεις τον τρόπο που βλέπεις και βιώνεις τον εαυτό σου, τους γύρω σου και τις καθημερινές καταστάσεις και ανησυχίες.

Ήταν, και συνεχίζει να είναι, ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

Εκπαιδεύτηκα στη μέθοδο της Rejuvance, του Σουηδικού Massage, του Hot Stones Massage, του Massage Άκρων και Κεφαλής και τη μέθοδο Access Bars.

Αυτή την εμπειρία ζωής επιθυμώ να επικοινωνήσω μαζί σας, σε ένα καινούριο κέντρο ευεξίας και ενεργειακών θεραπειών που δημιούργησα με πολύ αγάπη και φροντίδα και ονόμασα «Euforia».

Καθημερινά οι συνεργάτες μου και εγώ σας προτείνουμε, αναλύοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα περιποιήσεων που αφορούν τη μάλαξη προσώπου - σώματος και προϊόντων για την ενυδάτωση και ανανέωσή τους, αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο.

Χαρείτε μια συνεδρία Yoga ή κάποια από τις υπόλοιπες ενεργειακές θεραπείες που φιλοξενούμε στον χώρο.

Αφεθείτε στα χέρια μας και απολαύστε στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης, σώματος και ψυχής.

Σας ευχαριστώ και σας περιμένω,

Αναστασία Ριζοκώστα.

Scroll to top